Запорожский Городской Союз Предпринимателей "Ника"

Главная » 2012 » Сентябрь » 11 » Зроби Україну сам! Почни сьогодні
10:33
Зроби Україну сам! Почни сьогодні
У червні поточного року Асамблея ГО МСБУ та партнерські організації після акцій перед генпрокуратурою України, у містах Сєверодонецьку та Рубіжному висловили свою чітку позицію щодо фактичної відсутності згідно з законодавством України кримінальної справи щодо правозахисника Рими Білоцерківської. 
Очевидною є незаконність будівельних робіт, зупинених правозахисником, в результаті чого проти неї було сфабриковано кримінальну справу. Про це свідчить, зокрема, рішення Вищого адміністративного суду України щодо
 відсутності будівельної експертизи. 
Тому було прийняте рішення щодо припинення подальших акцій протесту з вимогами до Генпрокуратури чи до будь – якого іншого державного органу, оскільки, звертатися до структур, завданням яких є контроль за виконанням Законів та примус до їх виконання, з вимогою виконувати закон та Конституцію є нелогічним та абсурдним.
Було прийнято рішення звернутись безпосередньо до влади – до української громадськості!
Ці наші кроки заставили представників вітчизняного судочинства відмовитись від арешту правозахисника та повернути справу в апеляційний суд. Була зроблена «технологічна» пауза, після якої судові переслідування Рими Білоцерківської почалися з новою силою. 
Судова справа Білоцерківської Р.М. знову попала у Сєверодонецький міський суд, але з порушенням правил незмінності складу суду; іншим суддям, у провадженні яких справа раніше не перебувала та які взяли участь у судовому розгляді справи не з початку, заявивши самовідвід з надуманих підстав; з незаконним втручанням в автоматизовану систему документообігу.
На сьогодні кримінальна справа Білоцерківської Р.М. перебуває вдруге незаконно у провадженні судді Сєверодонецького міського суду Юхимука Р.С., який діючи умисно, розуміючи незаконність своїх дій, усупереч вимог Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод, Конституції України та норм КПК України, які встановлюють незмінність складу суду, грубо порушуючи принцип верховенства права, правовий порядок в України та законні права людини і основоположні свободи громадянина України, не лише ігноруючи постанову судді Сєверодонецького міського суду Луганської області Юзефовича І.О. від 26.08.2009 про призначення справи до відкритого судового розгляду, а й свою власну ухвалу про самовідвід від 22.11.2011, які не підлягають оскарженню, проводить судові засідання за цією справою.
На 19.09 п. р. Сєверодонецький міський суд знову прийняв рішення про примусовий привід Рими Білоцерківської до суду.
Зважаючи на плановане прийняття законопроекту «Про порядок організації та проведення мирних заходів» у цей ж період, що представляє собою фактичне знищення права громадян на мирні зібрання, залишаємо за собою право провести загальноукраїнську громадську акцію спротиву у Сєверодонецьку з вимогою встановлення конституційного ладу в країні.
Зроби Україну сам! Почни сьогодні!
Просмотров: 860 | Добавил: kolyaka | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 4
4 Raineesic  
0
Нет ничего сложнее, чем купить подарок для дорогого, любимого мужчины или выбрать презент начальнику, другу. И нет ничего проще, чем сделать это у нас! Для решения всех проблем и создан наш Интернет магазин подарков.
Одним из основных наших направлений является продажа подарков для мужчин. У нас всегда в наличии большой ассортимент подарочных наборов, от недорогих до элитных, например таких, как http://vam-podarki.ru/show_cat2.php?grid=6001 - набор для покера. Рекомендуем купить набор для покера для азартных людей, которые увлекаются замечательной игрой - покер, они обязательно оценят такой подарок по достоинству.

3 Raineesic  
0
Нет ничего сложнее, чем купить подарок для дорогого, любимого мужчины или выбрать презент начальнику, другу. И нет ничего проще, чем сделать это у нас! Для решения всех проблем и создан наш Интернет магазин подарков.
Одним из основных наших направлений является продажа подарков для мужчин. У нас всегда в наличии большой ассортимент подарочных наборов, от недорогих до элитных, например таких, как http://vam-podarki.ru/show_cat2.php?grid=6007 - набор для пикника магазин. Рекомендуем купить набор для покера для азартных людей, которые увлекаются замечательной игрой - покер, они обязательно оценят такой подарок по достоинству.

2 NinaEmamn  
0
на данном интернет-блоге [url - http://ublaze.ru/ можно увидеть огромный выбор эксклюзивных статей. на тему http://ublaze.ru/forum/ftopic1113.html - Прошивка Zenithink ZT-180 ePad. здесь на официальном портале все публикации предоставлены бесплатно, без всякой регистрации.

1 NinaEmamn  
0
тут на этом ресурсе [url - http://ublaze.ru/ можно почитать огромный ассортимент интересных статей. на тему http://ublaze.ru/forum/ftopic716.html - Граббинг. тут на данном веб-блоге все статьи выложены бесплатно, без регистрации.

Имя *:
Email *:
Код *:
Вторник, 16.04.2024, 16:00
Приветствую Вас Гость

Поиск

Календарь

«  Сентябрь 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архив записей

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 54

Друзья сайта

  • Асамблея ГО МСБУ
  • Политическая партия "Новая жизнь"
  • Верховна Рада України
  • Офіційний портал Запорізької міської влади
  • ТОВАРИСТВО ПІДПРИЄМЦІВ "КРАЙ"
  • Статистика


    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0