Запорожский Городской Союз Предпринимателей "Ника"

Главная » 2012 » Август » 23 » ЗВЕРНЕННЯ харківського громадсько-політичного активу до громадян України
16:21
ЗВЕРНЕННЯ харківського громадсько-політичного активу до громадян України

                                                                       ЗВЕРНЕННЯ

харківського громадсько-політичного активу

до громадян України

Сьогодні громадянам України зрозуміло, що та система "демократії", яка сформувалася в країні не є народовладдям, і положення 5-ої статті Конституції про те, що єдиним джерелом влади в Україні є народ, так і залишилося порожньою декларацією – реально в незалежній Україні утвердилася влада фінансової олігархії.

Під час перебудови, "демократизації" і будівництва "ринкової економіки" були знищені тисячі заводів, цілі галузі промисловості, підірвані основи сільського господарства, було завдано колосальних збитків науці, освіті, охороні здоров'я і культурі. В результаті – зниження життєвого рівня і те, що сьогодні називають геноцидом українського народу: підрив фізичного та психічного здоров'я, інтелектуальна і моральна деградація, перевищення смертності над народжуваністю, скорочення населення на 10 млн.

Вибори без вибору – ось, що ми сьогодні маємо. На заміну радянському "святу" народного волевиявлення прийшли сучасні шоу-вибори великих грошей. Влада зосередилася в руках олігархів. Народ втратив важелі впливу на владу. Минулі місцеві вибори в Україні продемонстрували рекордно низьку явку виборців за весь пострадянський період. Більше 50% громадян не прийшли на виборчі дільниці, багато висловили таким чином вотум недовіри політичній системі України, сказавши своє категоричне

"НІ" теперішній системі влади в Україні!

 

Ми, представники харківського громадсько-політичного активу, не бажаючи надалі мириться з всевладдям олігархії та керуючись положенням 5-ої статті Конституції про те, що право встановлювати і змінювати конституційний лад в Україні належить виключно народу, звертаємося до Українського народу із закликом ліквідувати фінансово-олігархічний режим, усунути від влади осіб, які дискредитували себе, та здійснити свій перший за роки незалежності крок зі встановлення конституційного ладу – затвердити в Україні реальне народовладдя як загальнонародне самоврядування, при якому на основі принципу більшості виключно дух, інтелект і воля народу визначають правила спільного буття в країні і кожен її громадянин має можливість на рівних з іншими брати участь у створенні та прийнятті управлінських рішень найвищого рівня, що стосуються його життя, контролювати діяльність органів управління!

Досягнення цієї мети ми бачимо на шляху створення широкої громадсько-політичної коаліції "За Народовладдя!", проведення загальними зусиллями до Верховної Ради якомога більше прихильників народовладдя та затвердження за їхньої підтримки на референдумі нового суспільно-політичного ладу, при якому народ дійсно стане господарем своєї долі , своєї країни!

Майбутні вибори повинні стати виборами між прихильниками і противниками народовладдя. Між тими, хто вважає громадян України біомасою і бидлом, обманюючи і грабуючи їх, і тими, хто вірять в український народ, в його потенціал, і готові реально вручити йому важелі державного та місцевого управління.

Ми звертаємося до всіх громадських, профспілкових та політичних організацій, до засобів масової інформації, до всіх небайдужих громадян України – підтримати нашу ініціативу, об'єднатися навколо ідеї народовладдя, дати жорсткий бій політичним шулерам, які двадцять років ґвалтують нашу Батьківщину і намірилися знову узурпувати владу в країні, і сказати своє тверде

"ТАК" – системі реального народовладдя в Україні!

Від об'єднання наших зусиль – до реального народовладдя та побудови в Україні

гармонійного суспільства, в якому кожна людина буде матиме можливості для гідного і

щасливого життя шляхом суспільно-корисної самореалізації!

 

 

Ухвалено на зборах представників громадсько-політичного активу Харківщини 28.07.12 http://www.zobov.org.ua/content/320

Просмотров: 706 | Добавил: kolyaka | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Суббота, 20.04.2024, 00:48
Приветствую Вас Гость

Поиск

Календарь

«  Август 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архив записей

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 54

Друзья сайта

  • Асамблея ГО МСБУ
  • Политическая партия "Новая жизнь"
  • Верховна Рада України
  • Офіційний портал Запорізької міської влади
  • ТОВАРИСТВО ПІДПРИЄМЦІВ "КРАЙ"
  • Статистика


    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0