Запорожский Городской Союз Предпринимателей "Ника"

Главная » 2011 » Ноябрь » 24 » ЗВЕРНЕННЯ Асамблеї громадських організацій малого та середнього бізнесу України
18:23
ЗВЕРНЕННЯ Асамблеї громадських організацій малого та середнього бізнесу України

Ми, члени Асамблеї громадських організацій малого та середнього бізнесу України звертаємось до підприємців та усіх людей, небайдужих до подальшої історичної долі України, з пропозицією поєднати наші зусилля для наведення правопорядку в Україні власними силами.

У ході псевдореформ, здійснюваних купкою знахабнілих олігархів через підпорядковані ним "владу" та "опозицію", значно погіршились умови ведення бізнесу. Падіння України у рейтингу Doing Busines не відображає істинної глибини прірви, у яку влада кинула малий та середній бізнес.

Податковий кодекс, прийнятий із численними порушеннями, не створив прозору систему оподаткування, обліку та звітності. Олігархи, за потурання Верховної Ради України, відмивають свої доходи через офшорні зоні, а "влада" намагається перекласти податковий тягар із олігархів на малий та середній бізнес. Внаслідок цього кількість мільярдерів в Україні щорічно збільшується, а малий та середній бізнес приречений на вимирання. Станом на сьогодні Верховна Рада України внесла вже десять змін до Податкового кодексу України, усуваючи ляпи правотворчості, однак від цього він не стає ліпшим. Необхідне суттєве реформування сфери справляння податків і зборів з врахуванням позитивного міжнародного досвіду, наприклад Грузії.

Значний тягар на підприємців накладають Закони України «Про єдиний соціальний внесок» та «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування», які прийняті з недотриманням вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності». Судове рішення, згідно якого встановлено факт протиправної бездіяльності Уряду залишилось без належного реагування керівництвом держави, що сприймається нами як готовність владноможців на подальше недотримання Конституції та Законів України, порушення правопорядку в Україні та руйнацію нашої Держави.

Верховна Рада України не стала тим органом, який прискіпливо досліджує вплив кожного регулювання на суб’єктів малого та середнього підприємництва. Навпаки, парламент України на догоду олігархам, приймає чи готується прийняти закони, які зведуть малий та середній бізнес нанівець. Яскравий приклад – земельне законодавство та законопроект «Про внутрішню торгівлю».

У сфері земельного законодавства, згідно якого право на оренду земельної ділянки можливо отримати тільки за підсумками аукціону, малий та середній бізнес фінансово не зможе конкурувати з великим бізнесом. Внаслідок цього суб’єкти малого та середнього бізнесу втратять земельні ділянки, на яких розташовані їх об’єкти, а потім і власний бізнес.

Остаточну зачистку економіки України від малого та середнього бізнесу планується здійснити після прийняття законопроекту «Про внутрішню торгівлю», який вже одобрений парламентським комітетом Королевської. Усі нестаціонарні об’єкти торгівлі можуть розміщуватись на земельній ділянці виключно на підставі договору оренди. Якщо ж такий договір відсутній, то підприємець повинен буде сплачувати штраф у розмірі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Органи із захисту прав споживачів, як каральний меч олігархів, наділяються правом у будь-який час відвідати чи обстежити будь-які, у тому числі житлові приміщення підприємців. Стягнення будуть накладатись за прикладом «Сталінських трійок» – у позасудовому порядку.

Перелік засобів утиску можливо продовжувати, однак і зазначеного вище достатньо для того, щоб дійти висновку про відрив "влади" від народу та антинародну, зрадницьку роль Верховної Ради України, яка не в змозі розбудувати Україну як демократичну, соціальну, правову державу, що загрожує суверенітету та незалежності України.

Тільки небайдужі до подальшої історичної долі України люди, можуть врятувати нашу країну від олігархів та їх приспішників і забезпечити процвітання малого та середнього бізнесу. Ми оголошуємо мобілізацію таких людей під нашим позапартійним прапором для подальшого проведення загальнонаціонального страйку та забезпечення роботи загальнонародних Конституційних Зборів Віча.

Звертайтесь на нас:  http://pidpr.com

http://www.facebook.com/asambleya


Просмотров: 698 | Добавил: Jurist | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Четверг, 18.04.2024, 12:27
Приветствую Вас Гость

Поиск

Календарь

«  Ноябрь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архив записей

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 54

Друзья сайта

  • Асамблея ГО МСБУ
  • Политическая партия "Новая жизнь"
  • Верховна Рада України
  • Офіційний портал Запорізької міської влади
  • ТОВАРИСТВО ПІДПРИЄМЦІВ "КРАЙ"
  • Статистика


    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0