Запорожский Городской Союз Предпринимателей "Ника"

Главная » 2011 » Сентябрь » 29 » Проект резолюции акция протеста в Запорожье 05.10.2011
17:20
Проект резолюции акция протеста в Запорожье 05.10.2011

Проект

РЕЗОЛЮЦІЯ

 

05.10.2011                         місто Запоріжжя

 

Запорізька міська рада, виходячи за межі власних повноважень, порушуючи Конституцію України, намагається встановити порядок проведення аукціонів з продажу права на оренду земельних ділянок для розміщення мережі спеціалізованих фірмових кіосків, чим переобирає на себе повноваження Верховної Ради України. У ході підготовки проекту рішення Запорізької міської ради «Про затвердження Положення про аукціон по продажу права на оренду земельних ділянок для розміщення мережі спеціалізованих фірмових кіосків на території м. Запоріжжя» було порушено процедуру підготовки, визначену Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності».

Прийняття Запорізькою міською радою зазначеного проекту нанесе суттєві збитки малому бізнесу, особливо тим, які здійснюють торгову діяльність з використанням кіосків.

З метою недопущення порушень Конституції та законів України, охоронюваних законом прав та інтересів суб’єктів малого підприємництва

 

ВИМАГАЄМО:

 

1. Зняти з розгляду Запорізької міської ради питання «Про затвердження Положення про аукціон по продажу права на оренду земельних ділянок для розміщення мережі спеціалізованих фірмових кіосків на території м. Запоріжжя» та повернутись до його розгляду лише після законодавчого унормування суспільних відносин щодо продажу права на оренду земельних ділянок.

2. Терміново розпочати розробку проекту рішення Запорізької міської ради щодо укладання договорів сервітутів на земельні ділянки під розміщення тимчасових споруд.

3. У ході здійснення нормозастосовної діяльності виходити із головного принципу, згідно якого першочергове право на подовження розташування на земельній ділянці кіосків (оренда, сервітут тощо), мають підприємці, кіоски яких вже розташовані на цій земельній ділянці.

4. З метою врегулювання ситуації на Привокзальній площі станції Запоріжжя-І укласти тристоронню угоду – між забудовником, виконавчим комітетом Запорізької міської ради та міською організацією «Ніка», як представника підприємців, що здійснюють торгівлю на площі Привокзальній станції Запоріжжя-І.

5. Забезпечення виконання рішення Запорізької міської ради від 22.06.2011 № 49 «Про порядок розміщення на території м. Запоріжжя об’єктів ресторанного господарства, торговельного, побутового, соціально-культурного та іншого призначення» та ініціювати притягнення до відповідальності осіб, які допустили протиправне розміщення об’єктів дрібнороздрібної торговельної мережі на території, прилеглій до стаціонарних об’єктів торгівлі.

Просмотров: 1347 | Добавил: kolyaka | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Среда, 24.04.2024, 13:02
Приветствую Вас Гость

Поиск

Календарь

«  Сентябрь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архив записей

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 54

Друзья сайта

  • Асамблея ГО МСБУ
  • Политическая партия "Новая жизнь"
  • Верховна Рада України
  • Офіційний портал Запорізької міської влади
  • ТОВАРИСТВО ПІДПРИЄМЦІВ "КРАЙ"
  • Статистика


    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0